Home hero background

Het verhaal van Heckettlane

Inspireren

Wij willen je inspireren

Heckettlane staat voor meer dan een bedrijf; het vertegenwoordigt onze Heckettlane-familie die een droom realiseert. De ambachtslieden in onze fabriek, onze inspirerende ontwerpers, onze partners over de hele wereld. We halen het beste in elkaar naar boven, creëren, produceren en verkennen in een gemeenschap van wederzijds respect.

paramaribo
heckettlane frey

Geboren in Nederland, ontwikkelde Jan Hendrik Hekkert zijn interesse om mensen te inspireren om een ​​sfeer in hun slaapkamer te creëren die past bij hun levensstijl. Bedlinnen speelt een belangrijke rol in dit verhaal. Heckettlane is vastbesloten om linnen en borduurwerk van wereldklasse te leveren op de Nederlandse, Belgische, Franse en Duitse markt.

Kennis en toewijding

De afgelopen jaren hebben we veel kennis opgedaan en gevoel ontwikkeld voor de beste en mooiste materialen en stoffen. Maar wat ons echt uniek maakt, is ons eigen team van toegewijde ontwerpers. Ze zijn constant op zoek naar de laatste trends en reizen hiervoor de wereld rond.

Travel
reizen

Tijdens die reizen laten onze designers zich graag verbazen en verrassen door de kleuren, geuren en smaken van de landen waar ze komen. Ze laten zich inspireren door de flora en fauna, de architectuur, het straat- en nachtleven, de muziek en de totale sfeer van hun bestemmingen.

missie

Onze missie,

is om je te inspireren door alle delen van de wereld naar je slaapkamer te brengen. Met deze inspiratie krijgt je slaapkamer de touch die het de enige unieke plek in je huis maakt waar je kunt ontspannen.

Onze kernwaarden

Bij Heckettlane draait alles om comfortabel slapen. Daarom maken wij al meer dan 25 jaar met veel oog voor detail een uitgebreid assortiment hoogwaardige dekbedden, kussens en bedlinnen.

image1

Toegewijd om je te helpen

Bij onduidelijkheden kun je veelgestelde vragen bekijken op de FAQ. Je kunt ook contact met ons opnemen door een bericht te sturen. Ons team staat klaar om je te helpen.

osmin

Unieke ontwerpen

Heckettlane biedt unieke dessins die passen bij jouw trendy lifestyle.

image1

Alleen het beste

De afgelopen jaren hebben we veel kennis opgedaan en gevoel ontwikkeld voor de beste en mooiste materialen en stoffen.

Maak deel uit van de oplossing

Heckettlane staat garant voor hoge kwaliteit en duurzaamheid. Wij vertrouwen op het vakkundige vakmanschap van onze eigen fabriek. Onze ambachtslieden en ontwerpers zijn alles; de kern van alles wat we doen en maken bij Heckettlane.

Let's Explore image
Let's Explore image
Let's Explore image
arrow-down
footer-blob