Winkelmand

Sluiten

Privacy policy

Privacy is een kwestie van vertrouwen. Heckett & Lane vindt uw privacy zeer belangrijk en zorgt ervoor dat persoonlijke gegevens goed beschermd worden. Wij verzamelen, verwerken en gebruiken uw gegevens uitsluitend in overeenstemming met onderstaande voorwaarden, waarbij rekening is gehouden met de wettelijke bepalingen, waaronder de algemene verordening gegevensbescherming. Wij werken dagelijks aan de beveiliging van onze systemen en het zoeken naar kwetsbaarheden. Door zeer strenge toegangscontroles wordt gezorgd dat uw persoonsgegevens alleen toegankelijk zijn voor medewerkers binnen ons team waarvoor deze noodzakelijk zijn. Uw gegevens zullen nooit door Heckett & Lane worden verkocht aan derden. Heckett & Lane verstrekt uw gegevens uitsluitend indien nodig voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Te allen tijde blijft Heckett & Lane verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Uw gegevens worden door ons gebruikt om ervoor te zorgen dat uw bestelling zo snel en eenvoudig mogelijk wordt afgehandeld en bezorgd. We gaan altijd zorgvuldig met uw gegevens om. Hieronder leggen we u precies uit wat we met uw gegevens doen. Mocht u na het lezen van het privacybeleid vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Ons privacybeleid wijzigt wanneer dit door nieuwe ontwikkelingen van ons verwacht wordt. De meest actuele versie vindt u op heckettlane.com. Raadpleeg het privacybeleid regelmatig, zodat u op de hoogte bent van wijzigingen. Het privacybeleid is voor het laatst geüpdatet op 24 mei 2018.

 

Een overzicht van ons privacybeleid:

1. Wie is verantwoordelijk voor verwerking van persoonsgegevens?
2. Wanneer is het privacybeleid van toepassing?
3. Persoonsgegevens
3.1. Bestellingen
3.2. E-mail
3.3. Dienstverleners
3.4. Overige gegevensregistratie
4. Welke rechten kunt u uitoefenen met betrekking tot uw gegevens?
4.1. Recht op informatie
4.2. Recht op inzage
4.3. Recht op correctie
4.4. Recht om bezwaar te maken
4.5. Recht op dataportabiliteit
4.6. Recht op beperking
4.7. Recht om vergeten te worden
4.8. Recht om een klacht in te dienen
5. Cookies
6. Google Analytics
7. Google AdWords
8. Beveiliging
9. Contact


 

1. Wie is verantwoordelijk voor verwerking van persoonsgegevens?

HnL Living B.V. (hierna Heckett & Lane of wij genoemd), gevestigd aan De Hoge Brug 38, 6581 AJ Malden, Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van gegevens zoals beschreven in dit privacybeleid.

 

2. Wanneer is het privacybeleid van toepassing?

Het privacybeleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die door Heckett & Lane worden verwerkt van iedereen die contact heeft, of heeft gehad met Heckett & Lane. Hiermee worden alle bezoekers en klanten bedoeld. Persoonsgegevens worden verwerkt met de volgende doelen:

  • Het afhandelen van een bestelling en betaling;
  • Het verzenden van nieuwsbrieven;
  • U te kunnen bellen of e-mailen om u van informatie te voorzien ten behoeve van (wijzigingen van) uw bestelling;
  • Goederen bij u te kunnen afleveren;

 

3. Persoonsgegevens

Persoonsgegevens zijn alle informatie die bekend zijn over u. Hierdoor bent u als bedrijf en/of persoon te herleiden. Dit kunnen uw (bedrijfs)naam, telefoonnummer, adres en e-mailadres zijn, maar ook andere gegevens, zoals het IP-adres, klantnummer, bestelgeschiedenis en surfgedrag. De gegevens ontvangen bedrijven direct van u, als u een website bezoekt, een account aanmaakt of wanneer u contact opneemt met een klantenservice.

 

3.1 Bestellingen

Wanneer u iets bij ons bestelt, hebben we bepaalde gegevens van u nodig om uw bestelling te kunnen bezorgen, u op de hoogte te kunnen houden over uw bestelling en indien u artikelen wilt retourneren. Wij hebben deze gegevens van u nodig om een overeenkomst te kunnen sluiten. Omdat de wet dit beschrijft, dienen wij deze informatie 7 jaar te bewaren. In ons geval geldt dat wij uw (bedrijfs)naam, e-mailadres (en bijbehorende e-mailvoorkeuren), afleveradres en betaalgegevens opslaan. Deze worden allen, samen met uw bestelgeschiedenis in uw account opgeslagen. Zo heeft u inzicht in al uw aankopen. Om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken, bewaren wij uw gegevens in uw account zo lang u actief klant bij ons bent. Dit houdt in dat wanneer uw account 7 jaar inactief is, uw gegevens door ons worden verwijderd. Daarnaast kunt u altijd een verzoek doen tot verwijderen van uw gegevens bij onze klantenservice.

 

3.2 E-mail

Wij houden u graag op de hoogte van nieuwe collecties. Informatie in deze e-mails kunnen wij zodanig aanpassen, zodat deze informatie bevat waarvan wij verwachten dat u deze interessant vindt. Dit kan op basis van producten die u onlangs bekeken of besteld heeft.

 

Deze e-mails ontvangt u alleen wanneer u hiervoor ingeschreven staat. Hier kunt u zich voor aan- en afmelden in uw account. Voor het verzenden van e-mails maken wij gebruik van het "double optin"-principe. Dit houdt in dat wij u pas e-mails toesturen wanneer u in onze emailbevestiging door het aanklikken van een link bevestigt dat wij de nieuwsbriefservice mogen activeren.

 

Als u bij ons heeft besteld, ontvangt u alleen e-mails welke gebaseerd zijn op uw bestelling. Deze kunnen informatie bevatten over de verzorging van het artikel of een ander artikel dat goed bij uw aankoop past. Uiteraard ontvangt u per e-mail ook informatie over de levering en de bijbehorende factuur.

 

U kunt door ons benaderd worden om vrijwillig mee te werken aan een markt- en klanttevredenheidsonderzoek. Deze data wordt uitsluitend voor statistische doeleinden van Heckett & Lane gebruikt. De door u gegeven antwoorden worden niet opgeslagen met uw e-mailadres en niet aan derden verstrekt of openbaar gemaakt. Na het afronden van het onderzoek zullen alle gegevens welke verkregen zijn vernietigd worden. Hierdoor blijft de data volledig anoniem.

 

3.3 Dienstverleners

Wij werken samen met distributie- en logistieke partners. Montapacking Oosterhout B.V., Weide 30, 4206 CJ Gorinchem, zorgt ervoor dat uw bestelling zorgvuldig wordt ingepakt. Zij krijgen uw (bedrijfs)naam, adres, klantnummer, bestelnummer en bestelling te zien. Montapacking verwijdert persoonlijke gegevens die bij hen bekend zijn 90 dagen na verwerking van de bestelling. Vervolgens wordt uw pakket op het aangegeven afleveradres bezorgd. De postbezorger krijgt uw (bedrijfs)naam en afleveradres te zien.

 

3.4 Overige gegevensregistratie

Wanneer u onze website bezoekt, worden bepaalde gegevens geregistreerd en opgeslagen. Met het oog op de veiligheid van het systeem wordt bijvoorbeeld tijdelijk de domeinnaam of het IP-adres van de computer opgeslagen waarvan de aanvraag afkomstig is. Deze gegevens worden uiterlijk na 7 dagen gewist. Ook eventueel ingevoerde gegevens, de datum van de aanvraag, de http-antwoordcode, de website vanwaar de computer op onze website komt en tot slot de verzonden datahoeveelheid (bytes) worden geregistreerd en opgeslagen. Analyses van het gebruiksgedrag vinden uitsluitend geanonimiseerd plaats. Hierdoor kunnen wij ons informatieaanbod afstemmen op interesse van de lezers.

 

4. Welke rechten kunt u uitoefenen met betrekking tot uw gegevens?

Uw gegevens worden gedurende 7 jaar bewaard, na uw laatste aankoop of activiteit op onze website. U heeft het recht hierover bezwaar in te dienen. Dit kunt u doen door contact op te nemen met onze klantenservice.

 

4.1 Recht op informatie

U heeft recht op een duidelijke uitleg over hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u hierop kunt uitoefenen. Daarom hebben wij uitgebreid uitgelegd welke gegevens we van u verzamelen en hoe we met uw gegevens omgaan.

 

4.2 Recht op inzage

U heeft recht op inzage, daarom mag u uw gegevens die bij ons bekend zijn altijd opvragen.

 

4.3 Recht op correctie

U mag de gegevens ook altijd corrigeren als deze onjuist, verouderd of onvolledig zijn. Dit kunt u doen in uw account of door onze klantenservice te benaderen.

 

4.4 Recht om bezwaar te maken

U heeft het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw gegevens als u het niet eens bent met de manier waarop wij dit doen. Deze aanvragen zullen zo spoedig mogelijk verwerkt worden.

 

4.5 Recht op dataportabiliteit

In het kader van de overeenkomst die u met ons heeft gesloten, heeft u het recht om uw gegevens te kunnen ontvangen, zodat u deze voor uw eigen administratie kunt bewaren. U ontvangt van ons dan uw (bedrijfs)naam, adres, e-mailadres en uw bestelgeschiedenis.

 

4.6 Recht op beperking

Wegens het recht op beperking mag u ons verzoeken om uw gegevens wel te bewaren, maar niet te gebruiken.

 

4.7 Recht om vergeten te worden

U heeft ook het recht om ons te verzoeken om alle gegevens die we van u bewaren, te verwijderen. Wanneer u dit verzoek indient, zullen wij alle gegevens die tot u herleidbaar zijn, behalve de gegevens die wij op basis van de wet moeten of mogen bewaren, verwijderen.

 

4.8 Recht om een klacht in te dienen

Indien u het oneens bent met de manier waarop wij met uw gegevens omgaan, mag u hiervoor een klacht indienen. Het liefst lossen we dit zelf met u op, door middel van onze klantenservice. Mocht dit niet werken en u wilt het graag op een andere manier oplossen, dan kunt u zich richten tot de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

5. Cookies

Heckett & Lane maakt op de website gebruik van functionele, analytische en tracking cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die zijn opgeslagen in de cache van het browser van uw computer, tablet of smartphone. Hierdoor kunnen wij de website op u afstemmen. Dit maakt een volgend bezoek aan onze website voor u gemakkelijker, doordat bijvoorbeeld eerder ingevoerde zoekopdrachten bewaard worden.

Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en hebben we u toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Ook kunt u alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Voor een bezoek aan de website hoeft uw computer geen cookies te accepteren. Het gebruik van het winkelmandje en het plaatsen van een bestelling kan echter alleen wanneer cookies geaccepteerd zijn. De meeste door ons gebruikte cookies worden na het einde van de browsersessie (wanneer u het browser afsluit) automatisch van de vaste schijf van uw computer gewist. Er bestaan echter ook cookies die op de vaste schijf van uw computer blijven staan. De vervaldatum is voor uw gemak ingesteld op een datum in de verre toekomst (enkele jaren). Bij een nieuw bezoek wordt vervolgens automatisch herkend dat u al eerder op onze website was en welke invoer en instellingen uw voorkeur hebben (zogenaamde permanente cookies). Dankzij deze permanente cookies hoeft u bij volgende bestellingen niet opnieuw uw wachtwoord in te voeren of formulieren met uw gegevens in te vullen.

Uw browserinstellingen bieden u de mogelijkheid het gebruik van cookies te beperken waardoor u mogelijkerwijs niet meer resp. slechts beperkt gebruik kunt maken van ons aanbod. Cookies kunnen in de browserinstellingen worden gewist. Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig. Uw toestemming geldt voor het volgende gebied: www.heckettlane.com

 

6. Google Analytics

Heckett & Lane maakt gebruik van Google Analytics, een dienst van Google, Inc. (hierna: "Google"). Google Analytics maakt gebruik van cookies, d.w.z. tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen, waarmee een analyse van uw gebruik van ons internetaanbod mogelijk is. De door cookies gegenereerde informatie over uw gebruik van www.heckettlane.com (inclusief uw IP-adres) wordt naar een server van Google in de VS verzonden en daar opgeslagen. Google gebruikt deze informatie om uw gebruik van de website te analyseren, rapporten over de websiteactiviteiten voor ons op te stellen en overige diensten op het gebied van website en internetgebruik aan ons te leveren. Google combineert uw IP-adres in geen geval met andere gegevens van Google. Door middel van de desbetreffende instelling in uw browsersoftware kunt u verhinderen dat cookies worden geïnstalleerd; wij wijzen u er op dat u in dat geval niet alle functies van onze website volledig kunt gebruiken. Door het gebruik van de Heckett & Lane website gaat u ermee akkoord dat de over u geregistreerde gegevens door Google worden verwerkt op de wijze en voor de doeleinden zoals hierboven omschreven.

 

7. Google AdWords

Heckett & Lane maakt gebruik van Google AdWords, een dienst van Google, Inc. (hierna: "Google"). Wanneer u onze website bezoekt via een advertentie op Google, plaatst Google AdWords een cookie in uw browser, die ervoor zorgt dat er statistieken worden bijgehouden over het gebruik van heckettlane.com. Hierin worden onder andere het aantal registraties en eerste aankopen op onze website gemeten, als gevolg van specifieke AdWords. Meer informatie hierover kunt u vinden op http://services.google.com/sitestats/nl.html

 

8. Beveiliging

Wij hechten veel waarde aan uw vertrouwen. Daarom streven wij ernaar uw bedrijfs- en persoonlijke gegevens te beschermen. Wij hebben hiervoor een Secure Socket Layer (SSL)-encryptietechnologie en andere middelen om alle gegevens die we mogelijk over u verzamelen, te beschermen. Daardoor weten we zeker dat uw persoonlijke gegevens worden beschermd tegen ongeautoriseerde toegang, ongepast gebruik of ongepaste openbaarmaking, ongeautoriseerde wijziging, onwettige vernietiging of onopzettelijk verlies. Wij doen erg ons best om u te beschermen, maar helaas is het internet een open systeem. Dit wil zeggen dat wij niet kunnen garanderen dat uw persoonlijke gegevens niet door anderen onderschept kunnen worden.

 

9. Contact

Als u vragen of opmerkingen heeft, graag meer wilt weten over hoe uw persoonlijke gegevens worden gebruikt, of als u toegang tot uw persoonlijke gegevens wilt hebben, deze wilt laten corrigeren of verwijderen, kunt u contact met ons opnemen via info@heckettlane.nl of bellen naar +24 357 2000.

Goedendag!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief