Wereldwijde collecties

New York-world-image-1
New York-world-image-2

New York

De grootste en bekendste stad van de Verenigde Staten van Amerika is New York. De stad is een belangrijke wereldstad en heeft veel invloed in handel, financiën, media, public relations, kunst, mode en educatie. Maak jouw interieur compleet met dekbedovertrekken met moderne dessins gebaseerd op de wereldstad New York.

Faroe Islands-world-image-1
Faroe Islands-world-image-2

Faroe Islands

De Faeröer zijn een eilandengroep, gelegen in de noordelijke Atlantische Oceaan. Het ligt in de driehoek Schotland-Noorwegen-IJsland. Ze hebben een ruige ongerepte natuur met watervallen, rotsklippen en schapen. Maak je interieur compleet met deze bijzondere collectie gebaseerd op de adembenemende Faroe Islands.

Oxfordshire-world-image-1
Oxfordshire-world-image-2

Oxfordshire

Oxfordshire is een graafschap in het Zuid-Oosten van het Verenigd Koninkrijk. De hoofdstad Oxford, staat bekend om de mooie historische gebouwen en de Oxford universiteit. Maak je interieur compleet met deze winterse collectie gewijd aan het authentieke gebied Oxfordshire.

De Azoren-world-image-1
De Azoren-world-image-2

De Azoren

De Azoren is een vulkanische eilandengroep gelegen in de Atlantische Oceaan. Sommigen noemen het ook wel eens het verborgen paradijs van Europa. Geef jouw slaapkamer een nieuwe look met de fleurige dekbedovertrekken uit de Azoren collectie.

Åre-world-image-1
Åre-world-image-2

Åre

Åre is een plaats in de provincie Jämtlands in Zweden. Åre is een plaats die veel sneeuwsportliefhebbers aantrekt. Geef je interieur een serene uitstraling met deze Heckettlane collectie gebaseerd op het Zweedse Åre.

Dubai-world-image-1
Dubai-world-image-2

Dubai

Dubai ligt in het Midden-Oosten en is een stad in de Verenigde Arabische Emiraten. Het ligt aan de kust van de Perzische Golf. De stad staat bekend om luxe en plezier en is tevens het zakelijke centrum van West-Azië. Maak je interieur gezellig met deze chique Dubai collectie.

Isle of Skye-world-image-1
Isle of Skye-world-image-2

Isle of Skye

Isle of Skye is een eiland aan de Atlantische Oceaan en ligt pal voor de noordwestkust van Schotland. Het is één van de mooiste eilanden van Schotland door de prachtige ongerepte natuur. Maak je interieur compleet met deze unieke collectie gebaseerd op Isle of Skye.

Alta-world-image-1
Alta-world-image-2

Alta

Alta is een stad in Noorwegen en ligt in de provincie Finnmark. De stad heeft een natuurrijke omgeving en wordt ook wel eens Noorderlichtstad genoemd. Maak je interieur compleet met deze winterse collectie gebaseerd op het Noorse skigebied Alta.

Cotswolds-world-image-1
Cotswolds-world-image-2

Cotswolds

Cotswold is een prachtige streek met veel heuvels en ligt in Centraal-Engeland. Typerend voor Cotswold zijn de authentieke woningen in de dorpjes en stadjes. Het gebied heeft een Middeleeuwse sfeer en je vindt er eindeloos veel natuur. Maak je interieur compleet met de variërende Cotswold collectie.

Calgary-world-image-1
Calgary-world-image-2

Calgary

Voor deze collectie reizen we af naar het metropool Calgary. Calgary is een stad met oud western karakter en ligt in de provincie Alberta in het zuidwesten van Canada. Maak je interieur compleet met deze prachtige collectie geïnspireerd door deze bijzondere en moderne stad.

Mykonos-world-image-1
Mykonos-world-image-2

Mykonos

Mykonos is één van de bekendste Griekse eilanden en behoort tot de Cycladen groep. Het eiland staat bekend om de smalle straten, witte huisjes, kerken en beroemde witte windmolens. Maak je interieur compleet met deze unieke collectie gewijd aan het schilderachtige Griekse eiland Mykonos.

Cornwall-world-image-1
Cornwall-world-image-2

Cornwall

De designers van Heckettlane hebben zich voor deze collectie laten inspireren door het karakteristieke landschap van Cornwall. Cornwall heeft een ruige en ongerepte natuur, maar tevens zijn er subtropische planten en palmen te vinden. Maak je interieur compleet met de door de natuur geïnspireerde Cornwall collectie.

Ibiza-world-image-1
Ibiza-world-image-2

Ibiza

Ibiza, in het Catalaans Eivissa genoemd, is een Spaans eiland en hoort bij de eilandengroep de Balearen. Het eiland staat bekend om de populaire hippiemarkten, kunst, feesten en de prachtige baaien en stranden. Maak je interieur compleet met deze unieke collectie gewijd aan het idyllische en veelzijdige eiland Ibiza.

Tulum-world-image-1
Tulum-world-image-2

Tulum

Tulum is een archeologische vindplaats op het schiereiland Yucatán in het oosten van Mexico. De omgeving kenmerkt zich door het azuurblauwe zeewater, de parelwitte stranden en indrukwekkende cenotes. Maak je interieur compleet met deze kleurrijke collectie gewijd aan het prachtige Maya paradijs: Tulum.

Mallorca-world-image-1
Mallorca-world-image-2

Mallorca

Onze designers hebben zich voor deze collectie laten inspireren door het zonnige en pittoreske Spaanse eiland Mallorca: het grootste eiland van de Balearen. Maak je interieur compleet met deze unieke collectie gewijd aan de veelzijdige schoonheid van Mallorca.

De Dolomieten-world-image-1
De Dolomieten-world-image-2

De Dolomieten

De Dolomieten zijn een bergketen in Italië en behoren tot de Zuidelijke Alpen. Je ziet hier sterke Oostenrijkse invloeden terug, maar ook de Italiaanse levensstijl. Maak je interieur compleet met deze unieke collectie gewijd aan de prachtige ongerepte natuur van de Dolomieten.

Paramaribo-world-image-1
Paramaribo-world-image-2

Paramaribo

Paramaribo is de kleurrijke hoofdstad van Suriname. De plaats is erg dynamisch en heeft sterke Aziatische, Afrikaanse en Europese invloeden. De sfeer is levendig, relax en vriendelijk. Maak je interieur compleet met deze fleurige en unieke collectie gewijd aan de brede cultuur van Paramaribo.

De Provence-world-image-1
De Provence-world-image-2

De Provence

De Provence kenmerkt zich door het prachtige mediterrane landschap. Vincent van Gogh en Pablo Picasso hebben zich laten inspireren door de paarsblauwe lavendelvelden, wijnvelden, gebergte en rivieren. Maak je interieur compleet met deze unieke collectie gewijd aan de sfeervolle ambiance van de Provence.

Athene-world-image-1
Athene-world-image-2

Athene

Athene is de sfeervolle hoofdstad van Griekenland. De rijke historie met Romeinse invloeden is tot op heden in de stad terug te zien in tempels, musea en ruïnes. Maak je interieur compleet met deze unieke en klassieke collectie gewijd aan de historische stad Athene.

Hydra-world-image-1
Hydra-world-image-2

Hydra

Deze collectie is gebaseerd op het authentieke Griekse eiland Hydra. Het eiland is romantisch, pittoresk en heeft zijn eigen charmes. Maak je interieur compleet met deze unieke collectie gewijd aan de prachtige omgeving en architectuur van Hydra.

arrow-down
footer-blob